Thermo Vikvägg

CTW_vikvaggThermo Vikvägg delar upp temperaturzoner och man kan enkelt reglera hur mycket den skall öppnas genom att flytta stöttan mot mitten vilket gör att väggen veckar ihop sig som ett dragspel. Spännes fast med en Ergostöttan monterad med remmar i vardera sida. Den lätta godsstöttan är viktig då en komplett vägg inklusive stöttor blir väldigt tung. En vikvägg har i redan i grunden en hög egenvikt och är inte heller delbar och i tillägg är stöttorna påmonterade med multipla remmontage på vilket sammantaget skapar ett rejält paket med hög totalvikt. När väggen används flyttas bara en del av väggen men när väggen skall plockas in och ur för t ex rengöring blir det en stor skillnad mellan till exempel 35 kg och 28 kg då paketet är långt och otympligt.

När väggen är högre än ca 2,80 rekommenderas 3 stöttor för att väggen skall stå stabilt då den är rejäl och tämligen styv men när det är väldigt högt i tak gör den ökade egenvikten att den kan säcka ihop lite på mitten och därmed inte sluta tätt mot taket. Vi har därför utvecklat  en hållare som sitter på mittenhögst upp där stöttans fot kan anbringas (se inflikad bild). Detta gör att väggen alltid är helt tät mot taket och att väggen inte säckar ihop.

Väggen kan öppnas från både höger och vänster sida. Väggen är portabel och kan enkelt flyttas och sättas upp valfritt beroende på godsfyllnad.

Fördelar:

  • Prisvärd
  • Robust och funktionell.
  • Enkel rengöring med slät yta utan håligheter.

Användingsområde:

  • Dela Kyl & Kolonialvaror* vid multitemp och fjärrtransporter
  • Energibesparare med singeltemp.

*Med bra luftcirkulation runt väggen. Klicka här för att komma till faktasida/bra att veta vid användning

Utförande

  • Ytmaterial – Plastbelagt polyesterväv 700g/m2
  • Isolering – Cellopolyten
  • Färg – Vit. Tillval Silver, Blå

Underhåll och skötselråd

Sköljs och tvättas av med rinnande vatten. Ytmaterialet tål rengöringsmedel och att man skrubbar med borste på ytan. Materialet klarar också avsköljning med högtryck men man bör vara aktsam om det finns hål i presenningsmaterialet då vatten kan tränga in om man spolar med ett högt tryck.

Produktblad som pdf:vikvägg

Vikvägg (för 2 stöttor) VV2528-2 (Ange invändig höjd och bredd)
Vikvägg (för 3 stöttor) VV2538-3 (Ange invändig höjd och bredd)
Godsstötta ERGO
180230, 230280 eller 280330

Comments are closed.