ErgoCold Plus+ Thermovägg

ErgoCold Plus+ har nog alla egenskaper som man kan önska av en skiljevägg för att separera temperaturer på lastbilar. En thermovägg skall:

Ta så lite plats som möjligtPlus+ är gjort i en sandwichkonstruktion som endast är 33 mm tjock.

Låg vikt för enkel hanteringPlus+ väger endast ca 20 kg per element

HygieniskPlus+ har en helt slät yta av det nya hårda laminatet som garanterar enkel rengöring

Inga köldbryggorLåsanordningar inuti väggar leder kyla direkt och om gods står direkt eller nära dessa uppstår frostskador om det är frysta varor bakom väggen. Plus+ har inga invändiga beslag i själva väggen överhuvudtaget utan sätts på plats genom att man trycker enkelt väggens topp mot taket och den fjädrande topprofilen trycks in och väggen skjuts in enkelt. Låsningen är sedan hela tiden uppspänd och håller väggen säkert på plats under transport.

ErgoLoads samlade erfarenheter kring områdena säkra kyltransporter men också kunskapen hur man får personal att alltid göra på rätt sätt har legat till grund för vårt nya koncept ErgoCold – Det skall vara en säker och användbar produkt men om man vill ha ett tillfredsställande slutresultat och dessutom få nöjdare personal måste man göra det lätt att göra rätt. Inga godsskador, ergonomisk arbetsmiljö och effektiva arbetssätt talar för sig själv.

 

Fördelar:

 • Låg vikt gör den mycket enkel att hantera
 • Med 33 mm tjock panel tar den minimal plats.
 • Inga köldbryggor alls i väggen
 • Mycket hygienisk och lätt rengöring tack vare helt slät laminatyta.

Användingsområde:

 • Multitemp och fjärrtransporter
 • Inga köldbryggor i väggen garanterar att inga frostskador uppstår på det kylda godset.
 • Med fördel till livsmedelstransporter. Mycket enkel rengöring av väggen när god hygien krävs.
 • Integrerad låsning i topp-profil gör den mycket lättflyttad och passar utmärkt också som korridorsdörr.

Klicka här för att komma till faktasida/bra att veta vid användning

Utförande
 • Ytmaterial – Glasfiberförstärkt laminat
 • Sandwichkonstruktion med isoleringsmaterial mellan laminaten.
 • Färg – Vit
 • Fjäderbelastad topprofil. Inget extra handtag behövs.
Underhåll och skötselråd

Mycket tålig för all typ av rengöring. Högtryckstvätt kan användas och det nya hårda laminatet klarar tuff hantering och det finns ingenstans där vatten kan tränga in.

Allmänt om ErgoCold-produkter

Ett helt nyutvecklat serie skiljeväggar för att avdela temperaturzoner på lastbilar. Vid utveckling av de här väggarna har vi försökt få fram en vägg för säkra och enklare multitemptransporter som också har patentssökt fasthållningsanordning. En bra thermovägg skalll enkelt kunna flyttas efter mängden gods på bilen, en tät lösning som ger energibesparing av kylaggregatets bränsle och den skall kunna rengöras då tempererade leveranser används nästan uteslutande för livsmedelstransporter.

Vi har nu äntligen fått lansera våra nya ErgoCold väggar där vi har arbetat länge med utveckling för att få fram en så optimala väggar som möjligt och försökt täcka in alla problem runt att skydda gods, skapa bättre arbetsmiljö och lättare att göra rätt. I kombination med detta har vi också tagit fram ett utbildningsmaterial som är riktat mot transportören av godset och endast för detta. Avsändare och mottagare har mycket enkelt med sina uppbyggda kyllager och enhetliga verksamhet.Chaufförer av tempererade transporter har helt andra förutsättningar och därför har vi också tagit fram en pedagogisk utbildning anpassad för chaufförer och åkeriägare.

Kontakta oss gärna för mer information om våra utbildningar för chaufförer och åkerier. Maila info@ergoload.eu eller ring 0512-34 000

Produktblad som pdf: Ergocold+

Comments are closed.