Frysbox Thermo X-treme

Frysbox – Thermo X-treme System

thermobagny    kylbox60x40x200      tempmate  tempsensor

Varje System består av en thermoväska med av en mycket tålig cellplastlåda inuti väskan vars isoleringsförmåga är testad och certifierad av Statens Provningsanstalt och lådan är livsmedelsgodkänd. Vissa transporter av gods utan krav på kontroll av livsmedelstemperatur samt loggning och lagring av detta behöver inte utrustas med läsare klassad enligt EN-12195-2 medans däremot all transport av livsmedel kommersiellt har detta krav. Detta innebär INTE att gods skall transporteras i fel temperatur utan avser lagkraven kring dokumentationen (mer info om regler och lagkrav genom att klicka här) . Vi levererar med bruksanvisning till loggern men den är nästan överflödig. När loggern är programmerad, vilket kan göras av oss innan leverans som så önskas, så är allt man behöver göra är att trycka på start och stopp.

Vi har all kunskap och information kring systemet, tankarna med det och hur man skall tänka ( måste tänka på) i vår guide. Mer information genom att klicka på länken Kunskap ThermoBox X-treme .

Vi levererar Thermobox i ett stort antal storlekar och modeller. Hela systemet blir till en förvånansvärd låg kostnad om man ser till marknadens bästa isoleringsbox utan strömförsörjning och komplett mät och loggningsutrustning. Vi använder samma thermomaterial som när vi serietillverkar våra thermo pallhuvar och kan därmed ta fram kundspecifika totallösningar till en låg kostnad. Vi har en dialog med våra kunder kring hur deras behov ser ut t ex mängden gods, godstemperatur, omgivningstemperatur, transporttid och utifrån det hjälper vi till med en helhetslösning. Kontakta oss på info@ergoload.eu eller ring 0512-34 000 för mer information.

kylbox60x40x300  kylbox60x40x200  kylbox60x40x160  kylbox60x40x120

Mellanlägg och kylskiva passar till alla dessa boxar men vid transport av fryst gods behövs inte detta. Det viktigaste är hög fyllnadsgrad i boxen och att man kontrollerar temperaturen. Vi har boxar i ett stort antal storlekar och tillverkar sedan thermoväskan efter dessa mått för perfekt passform. Thermoväskan kan göras helt efter kundönskemål t ex om man önskar bärhandtag, rem eller utan handtag.

Klicka här för att läsa mer på vår guide kring kyltransporter av kylt gods.

Comments are closed.