Fjärrtransporter och närdistribution med samma fordon enkelt – ErgoCold Hybrid

Helt ny vägg är utvecklad tillsammans med Bring. De hade kravet på en slitstark väg med bra isoleringsförmåga men med en stor enkelhet och snabbhet att hämta gods frekvent ifrån det kylda utrymmet vid internetvaruleveranser.

bring1bring2bring3bringlogga

Resultatet blev en nyutveckling av den gamla vikväggen där antalet vikningar minimerades och en funktion av en dörr integrerades. Vid längre transporter fixeras den med en stötta men när leveranserna startar kan stöttan enkelt ställas vid sidan och dörren enkelt öppnas och stängas.

Denna 3-delade vägg är framtagen både för fjärr och distributionstransporter. Vid längre transporter sitter väggen på plats med 3 stöttor och om man sedan har många avlämningsställen tar man bort den stöttan som är fäst vid dörrsektionen med handtag påmonterat. Det finns en stötta i mitten med huva trädd på som garanterar att väggen inte sackar i mitten och dörrsektion är förstärkt längs hela sidan vilket gör att den inte sviktar i kanten. Helt utan stötta öppnas sedan dörren enkelt inåt eller utåt och friktionen som bildas då den trycks på plats vid stängning är fullt tillräcklig för att inte öppnas vid distributionstransport. En mycket bra funktion när det är viktigt att snabbt kunna öppna och stänga dörren för att minimera kallras. Det finns handtag på både in och utsidan Hela väggen är försedd med ”fickor” för stöttorna som ger optimal tätning mot taket. Väggen levereras komplett med aluminiumprofil, hållare och Godsstötta ERGO.

Fördelar:

  • Snabb öppning/Stängning
  • Slitstark
  • Prisvärd

Användingsområde:

  • Multitemp – Dela Kyl & fryssektioner* samt energibesparare vid singeltemp.
  • Utmärkt också för distributionstransporter då dörrfunktionen ger en mycket lätt och snabb öppning och stängning.

*Med bra luftcirkulation runt väggen. Klicka här för att komma till faktasida/bra att veta vid användning

Utförande

  • Ytmaterial – Plastbelagt polyesterväv 700g/m2
  • Isolering – Cellpolyten
  • Färg Standard- Silver. Tillval: Blå. Bring-grön (enbart för Bringanslutna åkare)
  • Stöttor beställs separat. I övrigt helt klar för användning.

Underhåll och skötselråd

Sköljs och tvättas av med rinnande vatten. Ytmaterialet tål rengöringsmedel och att man skrubbar med borste på ytan. Materialet klarar också avsköljning med högtryck men man bör vara aktsam om det finns hål i presenningsmaterialet då vatten kan tränga in om man spolar med ett högt tryck.

Produkt och produktnummer

Hybridvägg
(Ange invändig höjd och bredd))
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *