Kylbox -Thermo X-treme

Kylbox – Thermo X-treme System

thermobagny  thermolada  kylklamp  tempmate  tempsensor

Varje System består av en thermoväska med isoleringsförmåga testad och certifierad av Statens Provningsanstalt, Livsmedelsgodkänd PPS-låda, hållare för köldbricka, Kylklamp Special -21 grader under hela aktiveringstiden. Vissa transporter av gods utan krav på temperaturkontroll och livsmedelstemperatur samt loggning och lagring av detta behöver inte utrustas med läsare klassad enligt EN-12195-2 medans däremot all transport av livsmedel kommersiellt har detta krav (mer info om regler och lagkrav genom att klicka här). Vi levererar med logger påmonterad och också en bruksanvisning i boxen. En ytterligare unik sak i det här systemet är att man kan förlänga transporttiden och också justera kyltiden genom att lägga till fler kylelement. Detta tack vare att vi tillverkar thermoväskan i alla olika mått och former och om det krävs många kylelement (vid långa transporttider och hög omgivningstemperatur) läggs de på höjd och vi anpassar thermoväskan efter detta.

Vi har all kunskap och information kring systemet, tankarna med det och hur man skall tänka ( måste tänka på) i vår guide. Mer information genom att klicka på länken Kunskap ThermoBox X-treme .

Vi levererar Thermobox i ett stort antal storlekar och modeller. Hela systemet blir till en förvånansvärd låg kostnad om man ser till marknadens bästa isoleringsbox utan strömförsörjning och komplett mät och loggningsutrustning. Vi använder samma thermomaterial som när vi serietillverkar våra thermo pallhuvar och kan därmed ta fram kundspecifika totallösningar till en låg kostnad. Vi har en dialog med våra kunder kring hur deras behov ser ut t ex mängden gods, godstemperatur, omgivningstemperatur, transporttid och utifrån det hjälper vi till med en helhetslösning. Kontakta oss på info@ergoload.eu eller ring 0512-34 000 för mer information.

Exempel på storlekar av PPS-boxar. Många fler modeller finns att välja på som standard.

kylbox60x40x300  kylbox60x40x200  kylbox60x40x160  kylbox60x40x120  ovandel

Mellanlägg och kylskiva passar till alla dessa boxar.

 

 

Comments are closed.